Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 226. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 226. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 226. deo
Akaš je seo blizu bake: “Bako, veliki kamen mi je pao sa srca… Sada bih želeo sa Vama malo da porazgovaram u vezi firme. Sledećeg meseca je godišnjica firme i ja bih hteo da se održi proslava tog dana. Hteo bih i da se par dana pre proslave radnicima podeli još jedna plata pored redovne – kao bonus. Da bi mogli da se ponove i kupe neku svečaniju garderobu zbog proslave kojoj će prisustvovati jer će svi radnici biti pozvani i svi će morati da dođu. Na toj proslavi deliće se i posebne nagrade najboljim radnicima. Te radnike će oni sami morati da izaberu između sebe. Još ne znam koji bi to iznos bio. O tome sam već razgovarao sa finansijskim direktorom koji mi je rekao da firma jako dobro stoji i da je za manje od godinu dana ostvarila ogroman profit te da neće ni osetiti tu dodatnu platu koju ćemo podeliti radnicima, a i nagradu.”
Baka se nasmejala i rekla da joj je drago što će on uvesti tu novinu i što želi da podeli naknadno još jednu platu. To će radnicima mnogo značiti. A dopalo joj se i što će sami radnici, bez šefa ili rukovodstva, izabrati najboljeg i najvrednijeg između sebe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno