Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 227. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 227. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 227. deo
Čim je Akaš izašao napolje, baka je došla kod Miti u sobu da je uteši rekavši da ne sme mnogo da se sekira zbog zdravstvenog stanja. Baka je Miti pričala o anegdotama iz njene mladosti, zajedno su se smejale i Miti nije ni primetila koliko je vreme brzo prošlo kada je nazvao Kana.
Miti: “Kana kako je Aman jesi li se čuo sa njim?”
Kana: “Jesam Miti, dobro je. Odmah je znao da si ti zabrinuta za njega i da sam ga zato ja nazvao. Nisam mogao da ga slažem, priznao sam mu. Rekao mi je da ti prenesem da se i dalje držite dogovora i da je za Vas dvoje važno da se više ne čujete i ne vidite, ali u slučaju da ti zatreba njegova pomoć, ako budeš ugrožena, on će uvek biti spreman da ti pomogne.”
Miti skoro plačljivim glasom kaže: “To mi je isto rekao i kada smo se videli, ali nisam ga pitala na šta je mislio, za šta će mi ovde trebati njegova pomoć? Da li je tebi rekao Kana na šta je mislio?”
Kana: “Nije ni meni rekao Miti, ali me je pitao nešto i rekao mi da se ja raspitam, možda je mislio na to.”
Miti: “Šta to Kana, šta te je pitao, za šta treba da se raspitaš??”
Kana: “Rekao mi je da se raspitam kada će ona prostitutka da izađe iz zatvora, pošto je saznao da mi je sestra. Ja sam mu rekao da tu ženu, tu prostitutku, ne smatram za sestru, da imam samo jednu sestru, i da si to ti. Miti, rekao mi je da samo želi da završi nešto nezavršeno, a to je da je kazni, da prebije Akaševu ljubavnicu zato što se protiv tebe bavila crnom magijom. Želi da joj stavi do znanja da postoji još neko kome je stalo do tebe i ko brine o tebi i da joj ne padne na pamet da se i dalje bavi crnom magijom protiv tebe jer će biti u stanju da je ubije.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno