Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 231. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 231. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 231. deo
Jednoj od one tri devojke koje su igrale pored muzikanata je prišao njen dečko. Povukao je malo dalje i rekao da želi da igra sa njom. Videvši njega i drugi mladići su isto tako prišli svojim devojkama, spremni, da čim muzika zasvira, svako od njih podigne svoju izabranicu i da zaigraju. Iz mase naroda izdvojio se i jedan stariji muškarac prilazeći svojoj ženi koja je stajala sa drugim ženama. Obratio se Akašu rekavši da i on želi da igra sa svojom ženom jer se ona stvarno lepo brine o njohovoj deci, a brine i o njemu i on će joj danas ukazati poštovanje. Čuo se žagor jer se to od njega najmanje očekivalo pošto je važio za jako ozbiljnog i strogog muža. Usledio je veliki aplauz mnogih žena koje su to podržale.
Akaš je viknuo: “Hajde muškarci, priđite svojim ženama, ukažite im poštovanje! Voleo bih da nam se još neko pridruži, da nas bude što više!”
Akaš je muzikantima rekao da počnu da sviraju. Zatim je podigao Miti u naručje, a i ostali muškarci svoje partnerke i svi su zaigrali uz brzi ritam muzike noseći svoje voljene kroz slobodan travnati deo. Kružili su pored mase koja je i dalje formirala krug i tapšala i smejala se. Dotrčala su i deca. Sva manja deca su stala ispred starijih da posmatraju prizor, a među njima su bili i blizanci. Oni su bili oduševljeni kada su videli da njihov tata nosi mamu i da igra sa njom. Smejali su se, tapšali i skakali u mestu. Stvorila se jako lepa i prijatna atmosfera. Posle tog plesa porodica Četerđi nije ostala dugo jer se Miti nije osećala dobro. Rekla je da joj je muka i sa slugom su otišli kući.
Deca su u vilu Bharti utrčala srećna i nasmejana. Onako umazani bojama zvali su baba Vivi da ih vidi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno