Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 234. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 234. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 234. deo
Miti se nasmejala i kaže: “Akaše, i prvi i drugi put kada si me nalazio na tim mestima, ja prema tebi nisam osećala ljubav. Tačno je da se sve poklapa, o tome nikada i nisam razmišljala, ali me nešto zanima, hoćeš li mi iskreno odgovoriti na moje pitanje?”
Akaš: “Hoću, vidiš da pričamo iskreno i otvoreno, pitaj me.”
Miti: “Akaše, sećam se da si mi jednom rekao da ti je Surbi rekla, a i majka, da prvo mene oženiš, a onda da tražiš Nandini. Vidim da si me mnogo mrzeo i mislio si da sam jako loša devojka. Odmah si me posle venčanja odveo u selo. Šta bi radio da se posle nekoliko dana u selo vratila i Nandini? Da li bi ti tada živeo dvostruki život, bio i sa njom i sa mnom? Ili bi bio samo sa njom, a mene bi ostavio svojim ukućanima da se iživljavaju nada mnom jer si me tada mrzeo, a nju si voleo i bila je tvoja ljubav?”
Akaš je zanemeo na trenutak, a potom rekao: “Miti, zašto me sada to pitaš i zašto spominješ Nandini?”
Miti: “Priznaj mi…”
Akaš: “Miti, tada sam stvarno bio mnogo loš i mrzeo sam te. Da se stvarno tada pojavila Nandini morao bih da odem da je pitam zašto me je slagala i gde je bila toliko godina, zašto mi se nikada do sada nije javila. Da, tada bih sigurno bio sa njom. Ali, siguran sam da bih tada saznao za Rani, a i ujak bi morao da progovori da mi je to sestra i ta veza ne bi opstala.”
Miti: “A da ti nije sestra sigurno bi ta veza opstala. Hvala ti, to sam htela da mi priznaš…”
Miti je htela da se izvuče iz njegovog zagrljaja, ali je Akaš stegao još jače i pitao: “Šta ti je, Miti? Iskreno sam ti odgovorio…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno