Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 235. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 235. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 235. deo
Nastavlja se razgovor Miti i Akaša.
Miti: “Bila sam uplašena da možeš lako da mi tražiš razvod jer voliš i želiš nju.”
Akaš je skočio i rekao: “Sada stvarno preteruješ! Ćutao sam i slušao koje gluposti pričaš! One devojke iz bara sam dovodio da bih te napravio ljubomornom! Šta, zar sam trebao da dovedem neku poštenu devojku koju bi morao da oženim?! Kada sam saznao da se Nandini bavi crnom magijom protiv tebe nisam je oterao zbog Rani jer bi pravila dramu po kući, a plus si ti bila loše. A drugo, želeo sam da vidi da njena magija ne može ništa protiv prave ljubavi koja je bila između nas. Želeo sam da je ti oteraš!”
Miti: “Ja da je oteram? Meni tada nije bilo ni do života, a ne da je ja u onakvom stanju oteram. Shvatila sam Akaše da je onaj pakao koji sam proživela u Pakistanu bio uzaludan… Ašfagova sestra me je prijavila Ansariju, da sam ja ubila njenog muža, bila sam i u zatvoru. Čak me je i Ašfagova majka vređala i isterala iz kuće kao najgoreg kriminalca. I sam znaš zašto sam te napustila. Nisam bila sebična, važila sam za nerotkinju. A da ćeš sa Nandini da spavaš pod istim krovom u kući gde sam i ja to nikako nisam mogla ni pomisliti. Očekivala sam samo da ćeš mi tražiti razvod. A sada mi je žao što nisam odmah otišla kada sam vas videla zagrljene. Nego sam ti na kraju ja bila dobra kada si saznao da sam trudna. Reci mi, zašto si tek tada isterao Nandini, a ne pre te vaše ljubavne noći?”
Akaš: “Nisam te namerno prevario! Znaš koliko sam ti puta rekao da nisam znao da je to bila Nandini!”
Miti: “Akaše i dalje lažeš. U zatvoru mi je Nandini rekla nešto, a to što mi je rekla potvrđuje da si znao da je to Nandini.”
Akaš: “Šta ti je rekla? Miti, ona laže! Ona je svoju dušu prodala đavolu! Zar pre veruješ njoj nego meni?! I prvi put kada sam bio sa njom imao sam osećaj da mi se nudi. Sada kada bolje razmislim i ne čudi me što je postala prostitutka.”
Miti: “Lažeš. Rekla mi je da je bila sa tobom zato što te se plašila. Jer si bio jako loš mladić u to vreme. Kaže da je drhtala od straha i nije smela da te odbije.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno