Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 236. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 236. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 236. deo
Miti je zaplakala i kaže: “Mislim da ta naša čista i iskrena ljubav nikada neće nestati, jer je nastala iz iskrenog prijateljstva. I ako su naši prijateljski odnosi zauvek prekinuti, ja znam da se naša ljubav nikada neće ugasiti. Jednom sam mu ispričala kroz šta sam sve prošla zbog tvoje ljubavnice, koja se borila za tebe i mene ubijala crnom magijom. Ozbiljno me je shvatio, nije me ismejavao nego se čak i raspitivao o crnoj magiji, tako je sigurno saznao da se crnom magijom može uništiti osoba i na daljinu. Bila sam u šoku kada mi je to Kana rekao, on sada hoće da joj se osveti, za sve ono što mi je uradila, a i plus da joj zapreti da se time više ne sme baviti jer je u stanju da je uništi ili ubije. Molila sam Kanu da mu prenese da odustane, neka se čuva za svoju porodicu jer će nju sigurno sačekati njen prijatelj advokat koji se zalagao da joj se smanji kazna. Ponovo kada sam se čula sa Kanom rekao mi je da mi Aman poručuje da se ja za to ne brinem jer će on povesti ne samo mog brata Kanu sa sobom već i sve naše prijatelje, drugarice i drugove. Svi oni ako treba prebiće i advokata, jer su spremni za mene sve da učine. Mnogima su roditelji, a i rođaci na položajima tako da su i tu zaštićeni.”
Akaš: “Ići ću i ja, ja najviše imam razloga da je prebijem. Ne bih je ubio, ali bih je slatko prebio, da bude invalid celog života.”
Miti: “Ne želim da joj se iko od vas sveti, ni ti ni Aman. Zato se često i čujem sa Kanom, da Amana ubedi da odustane od osvete. Mislim da se Nandini neće više baviti crnom magijom protiv mene, jer zna da si joj brat, a i ona Guru ma se zapalila i nema ko da joj pomogne.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno