Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 238. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 238. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 238. deo
Akaš i Miti su baki obećali da će pozvati u goste tu prodavačicu, a zatim su otišli gore da raspakuju stvari koje su sluga i Akaš odneli na sprat. Miti se iznenadila kada je ugledala haljine za nju, a i elegantne sandale, te je pitala Akaša zašto joj je kupio te haljine, gde će da ih nosi. Akaš se smejao i kaže da je hteo da je iznenadi. A zatim joj je ispričao za proslavu firme, na koju moraju da idu i da će se dodeljivati novčane nagrade najboljim radnicima. A plus će svi radnici dobiti po još jednu platu, tako da mogu i oni da se ponove i svečano obuku.
Miti: “Da li će i radnici koji se bave poljoprivredom, voćarstvom, povrtarstvom, biti na toj proslavi?”
Akaš: “Ne, njih nisam planirao. Misliš da i oni treba da budu pozvani?”
Miti: “Da Akaše, i oni treba da dobiju isto još jednu platu i da izaberu najbolje radnike za bonus nagradu. Akaše, i oni su naši radnici.”
Akaš: “Razmišljao sam i o njima, ali oni su mnogo daleko, gde će noćiti? Jer proslava će trajati do kasno u noć. Ovaj hostel je mali za sve te radnike koji bi došli.”
Miti: “Dobro, neka im se sada uplati ta dodatna plata i da dođu najbolji radnici po novčanu nagradu i za njih ćemo se nekako snaći, za smeštaj. Ali mislim da si pogrešio što si rešio da im sada daš još jednu platu. To dođe kao 13. plata i ona bi po pravilu trebala da se isplati na kraju godine, kada se urade završni računi. Mnoge žene neće od te plate kupiti ništa za sebe nego za decu ili nešto za kuću. Zato je bolje da sa finansijskim direktorom vidiš da sa kuponom ili bonom odu u prodavnicu i da poruče sari ili haljinu, koja šta želi. Tako bi bili sigurni da će se žene ponoviti.”
Akašu se ta ideja dopala i kaže da će sutra odmah otići do firme da vidi da li je taj njen predlog izvodljiv. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno