Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 239. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 239. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 239. deo
Miti i Akaš su stigli na proslavu firme, ali su bili veoma iznenađeni jer mnogi radnici nisu došli. Kao da su bojkotovali proslavu. One žene koje nisu iskoristile bon takođe nisu došle. Nekoliko žena je nosilo istu haljinu kao i Miti. Akašu se to nije dopalo, zato je to tiho prokomentarisao sa nezadovoljstvom. Miti to nije smetalo. Rekla je da je haljina jako lepa ali izbor iz kataloga nije bio veliki. Akaš potvrđuje i kaže da će iduće godine sve biti drukčije jer će biti ponuda i iz drugog butika. Ipak, oni će sigurno ići i za Mumbaj i tamo će joj kupiti najlepše haljine od drugih proizvođača, jer njegova žena mora imati najlepšu haljinu ili sari. Malo muškaraca je došlo u odelu, svi drugi su bili obično obučeni. Miti se to nije dopalo i Akašu je šapnula da moraju i muškarcima dati mogućnost da se ponove isto kao i ženama. Svečanost se održavala u magacinu koji je bio delimično ispražnjen i ta polovina magacina je bila malo svečanije ukrašena. Prvi deo proslave je bio dodela bonus nagrada najboljim radnicima. Bilo je nešto više od dvadesetak radnika koji su bili prozvani i dobili kovertu sa novcem. Direktor ih je prozivao, a Akaš im je uručivao kovertu i čestitao. Među tim radnicima Miti je uočila jednog muškarca koji joj je delovao jako poznat, a i on je diskretno, s blagim osmehom, posmatrao Miti. Posle svih dodela nagrada Akaš je pozvao prodavačicu i javno joj se zahvalio za saradnju, te joj uručio prelep buket crvenih ruža. Prodavačica se veoma iznenadila i obradovala pažnji i cveću koje je dobila, rekavši da ona obožava ruže, to njeno omiljeno cveće. Odmah posle dodele nagrada, jedan od direktora je najavio da slavlje i proslava mogu početi i da će novi vlasnici prvi otvoriti ples, a potom će im se pridružiti i drugi igrači. Akaš je Miti poveo do sredine prostora. Žagor je bio veliki, a i aplauz. Akaš se smejao, a Miti je na usnama titrao blagi osmeh, osećala se veoma neprijatno što oni jedini plešu, a drugi ih posmatraju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!