Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 243. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 243. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 243. deo
Čim je stigao kući, Akaš je ispričao Miti šta je uradio rekao da sada njen drug neće imati novčanih problema jer će redovno primati platu. Rekao je i da mu je ponudio dodatnu novčanu pomoć ako mu bude trebala za lekove ili zbog bebe. Miti mu se zahvalila i rekla da joj je drago što što se on zauzeo da mu pomogne.
Akaš: “On je Miti tvoj dobar drug, zašto da mu ne pomognemo? Ali i da nije, ja bih se isto zalagao da mu se pomogne jer je on dosta posvećen poslu i trudio se da unapredi firmu novim sadnicama. Znaš da je on kupio tu retku knjigu i želeo da isproba neke eksperimente na cveću? Zato ću ga i postaviti za šefa laboratorije. On je tako mlad, a pun je volje da unapredi tim novim sadnicama firmu. Sviđa mi se kao ličnost i znam da će u tome i uspeti.”
Miti: “Vidim da ti samo misliš na posao i kako da se već razvijena firma još više i bolje razvije, ali ja mislim na njegovu ženu, koja je trpela jer nije uzimala redovno terapiju. Zato ću im ja isto potvrditi da se ne ustručavaju, ako im pare budu potrebne za nešto. Drago mi je i zbog njegovog unapređenja. Hvala ti i zbog toga što će biti šef laboratorije. Sigurna sam da nas neće razočarati i izneveriti jer je on jako dobar i dobro ga poznajem.”
Još dugo su razgovarali o firmi i o eksperimentima na novim sadnicama iako to baš i nije nešto interesovalo Miti, ali je slušala zadivljenog Akaša šta se sve može uraditi i kakvo sve cveće mogu dobiti iz tih eksperimenata. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site