Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 244. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 244. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 244. deo

Dok je Miti kuvala kafu, baka i Sumitra su pričale o Sumitrinoj baki koja je mlada umrla. Kada je Miti donela kafu sela je i slušala. Sumitra je više puta ponavila da je ona svoju baku mnogo volela i svuda je išla sa njom. A najčešće su dolazile ovde i ona je zavolela ovaj gradić. Međutim, kao devojčica je imala tu i svoju simpatiju. Čim je završila školu došla je kod ujaka da živi, jer je njen brat bio dobar drug sa tim momkom, koji joj je bio i tajni dečko, krili su svoju vezu. Tajni dečko je u stvari njen muž. Dok je on bio na studijama, ona se slučajno kao prodavačica zaposlila kod njegove mame u butiku. Njegova mama je primetila da se njen sin i ona vole i vršila je pritisak da se odmah uzmu. Venčali su se, a on je završio samo dve godine studija iako ga je ona terala da nastavi da studira građevinski fakultet. On je odbio jer je ona odmah ostala trudna i nije hteo da je ostavlja. Sada on radi kao pogonski inženjer i šef je gradilišta. Veoma je često na putu, a imaju i dva sina koji su u internatu. Stvarno je imala tu sreću da se uda za mladića iz velike ljubavi i da imaju solidan i srećan brak, zadovoljna je. Ali vidi da takve ljubavi ima još kao što je njihova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site