Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 245. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 245. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 245. deo
Miti priča Sumitri da je odrasla uz baku i brata Kanu koji je usvojen, a u stvari je on Akašev brat od rođene tetke, a njoj po krvnoj liniji nije ništa, ali ga puno voli i on je očuvao. Za majku i oca su joj rekli da su umrli. Nastavlja da priča da je još dok je bila na studijama saznala da joj je majka ubica i da je u zatvoru. To je bio jedan težak deo života, živeti sa tim saznanjem. Nije mogla da zamisli da je ona ćerka majke ubice i zato je mnogo mrzela. Nastavlja rekavši da je bila u vezi sa Amanom i da joj je on pomogao mnogo u tim teškim trenucima i da ga mnogo voli. Priča joj i za Surbi koja se udala za Kanu samo da bi pravila Akašu put do nje, zbog osvete. O raskidu sa Amanom, da je čak i Akaš u tome imao udela. Akaš je tada, kada je trčao za njom i udvarao joj se, radio kao sluga u jednom hramu pod drugim identitetom. Uzeo je identitet jednog mladića koga je učila i vaspitavala njena majka. Sve ih je prevario i tako se sa njom iz mržnje oženio
Miti: “Ja tada nisam osećala tu njegovu mržnju, zbog izgubljene moje prve velike ljubavi i naprasno prekinute veze.”
Na kraju joj je ispričala potanko sve kako je prošla u selu i dalje. Kaže da joj je jako teško palo jer joj nije ništa verovao kada mu je govorila za Ambiku, a čak je imala i dokaze. Ali je on zato poverovao Ambiki da, ako se sa njom razvede, da će se ona prikazati na sudu i tako je spasiti. Tužno se nasmejala i kaže kako njoj nije verovao, a Ambiki jeste… kao da je tada ne bi odmah uhapsili. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site