Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 246. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 246. deo

By  | 

Sigurno bi ih dobila zbog njegove prevare i neverstva. Moj tata bi mi to sve završio, u to sam sigurna, ne bi žalio para da ih dobije na sudu.
Baka: “šta pričaš dete, on te puno voli! Ja ne mogu da poverujem da bi on tada vodio dvostruki život, ili bi bio sa tobom ili sa njom. Ali sa njom sigurno i ne bi bio jer mu je sestra i to bi se tada saznalo.”
Miti: “Bako, a šta da mu nije sestra? On je mene tamo odveo samo zbog majke koja je želela osvetu. I tada su živeli samo za tu osvetu. I to su našli meni da se svete zbog moje majke. A tek skoro se saznala, prava istina je da je moja mama samo odbranila moga tatu jer je Akašev otac hteo da ga ubije. I mnoge godine je moja majka provela u zatvoru. Akaš mi je priznao da on i nije imao neki život i nije živeo kao svi njegovi vršnjaci samo zbog te osvete. Baka: “Dobro dete, moraš to sve da zaboraviš. Vidiš koliko se on zbog svega toga kaje i da te puno voli. Zato bog i nije dozvolio da se ta žena tada vrati.”
Miti: “Ali vratila se Nandini i to baš kada je on usvojio Rani zbog mene, i tada saznajem da je ta mala u stvari njegova ćerka. Devojčicu puno volim, ona je divno dete. Videćeš je bako kada bude na raspust došla kod nas, a on je sada ne priznaje.”
Baka: “Pa ako je tu malu usvojio samo zbog tebe i ako je saznao da mu je ćerka sigurno je ni tada nije voleo. Akaš mi je rekao za nju i znam da on i ne želi da ona dolazi ovde, a za njenu majku mi je rekao da bi je najradije ubio, ali je odustao samo zbog tebe. On te Miti sve sluša i za tebe je spreman sve da učini, mnogo te voli.”
Kraj 246. dela

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site