Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 247. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 247. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 247. deo
Nastavlja se razgovor.
Baka: “Pa ako je tu malu usvojio samo zbog tebe i ako je saznao da mu je ćerka sigurno je ni tada nije voleo. Akaš mi je rekao za nju i znam da on i ne želi da ona dolazi ovde, a za njenu majku mi je rekao da bi je najradije ubio, ali je odustao samo zbog tebe. On te Miti sve sluša i za tebe je spreman sve da učini, mnogo te voli.”
Miti: “Bako, a zašto Nandini nije izbacio iz kuće kada je saznao da se bavila crnom magijom nego je zadržao i narednu noć završio sa njom u krevetu? Aman sada hoće da ide sa Kanom da sačeka Nandini iz zatvora i da joj zapreti, a možda će je i prebiti samo što se bavila crnom magijom protiv mene. I sada mi kaži, ko me više ceni i voli – Akaš ili Aman?”
Sumitra: “Miti, Akaš je mogao ne samo da je izbaci iz kuće, nego da je odvede negde i da je dobro prebije, a on je zadržao i spavao sa njom. Bako, ta žena i zaslužuje batine, a i neka je Miti tvoj bivši dečko dobro prebije, ona može da se bavi magijom i dalje protiv tebe, i kada izađe iz zatvora može ti se svetiti!”(NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: tellychakkar.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site