Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 248. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 248. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 248. deo
Čim je Sumitra sa mužem otišla, Miti i baka su ispričale Akašu za bivšeg radnika njihove firme koji je teško bolestan, a firma nije učinila ništa da mu pomogne. Čak su ga ostavili i bez primanja tako da nema para ni za lečenje. Njegova žena ima lokal koji je zbog njega zapustila, jer mora da ga neguje. Baka kaže da je to sve zbog knjigovođe koji ih je podkradao, tako da firma sigurno i nije imala sredstava da ga leči, a pošto sada firma dobro stoji da vide i da učine nešto za njega.
Čim se gđa Santo vratila sa puta, Akaš i Miti su sa slugom otišli da obiđu bolesnog, bivšeg radnika njihove firme. Čim su stigli ispred prodavnice sluga je odmah pozvonio. Dok su čekali da prodavačica dođe, Miti i Akaš su virili kroz zaprljan izlog prodavnice.
Miti: “Ovo mi liči više na magacin nego na prodavnicu…”
Na podu su videli puno kutija, a rafovi su bili skoro prazni. Čim je prodavacica izašla odmah je krenula da otključa lokal, ali je sluga zaustavio i odmah joj predstavio Akaša i Miti i razlog zašto su došli. Žena je bila iznenađena i odmah ih je uvela u kuću. I stvarno, suprug prodavačice je jako loše izgledao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: twitter.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno