Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 249. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 249. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 249. deo
Čim su Akaš i Miti stigli kući, baka Vivi ih je sa osmehom dočekala i rekla: “Upravo sam završila razgovor sa ovom divnom ženom iz butika. Puno vas je hvalila deco moja, čak se i meni zahvaljivala i rekla mi je da joj je drago što sam uspela da pronađem svoje naslednike koji su mnogo dobri. Ona želi nekako da vam se oduži, zato mi je rekla da će, čim joj muž izađe iz bolnice, a nada se da će mu biti bolje, sve nas pozvati na ručak. To će biti nedelja – neradan dan, jer želi da pozove i svoju dobru koleginicu Sumitru.”
I Miti i Akaš su se smejali i rekli da ne mora da se trudi oko ručka jer su joj pomogli od srca.
Baka: “Nećemo je deco odbiti, ispoštovaćemo njenu želju. Ona je jako dobra žena, često sam, kupujući dosta stvari kod nje znala da sedim u radnji i da sa njom pijem kafu, a sluga bi me je čekao u kolima. Akaše sine, rekla mi je da je prva osoba koja je ušla u radnju želela da kupi neku statuu našeg sveca, koju je videla u izlogu.”
Akaš: “Šta? Bako, mogla bi i to da prodaje!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: bintang.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!