Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 250. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 250. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 250. deo
Svi su se u kući obradovali kada su videli da je novinarka oko 14 časova otišla, laknulo im je. Ali se ona opet pojavila oko 16 časova i ostajala do kasno u noć. Prošlo je i nekoliko dana, ali novinarka je i dalje uporno stajala ispred kuć, iako je sluga molio da ide i da ne stoji tu više i govoreći joj da samo gubi vreme, jer niko iz kuće neće izaći da razgovara sa njim. Ona mu je odgovorila da nikoga ne uznemirava, ona samo stoji na ulici i ne ulazi u njihovo dvorište. Tim stajanjem ne ugrožava njihov posed i da je zato ne mogu oterati. Ona samo želi da na kratko popriča sa mladim bračnim parom koji tu živi. Sluga joj kaže da su se oni tu skoro doselili i još nikoga tu ne poznaju, zato ne znaju o čemu ona želi da razgovara sa njima. Ne žele publicitet i zato neće ni izaći, a njeno dežuranje ispred kuće je uzaludno. Zatim se sluga okrenuo i otišao od nje.
Prolazili su dani, a novinarka je i dalje stajala ispred kuće. U petak, nešto predveče, počela je da pada kiša. Svi u kući su pomislili da će napokon novinarka otići, ali ona je izvadila kišobran iz torbe i i dalje je stajala ispred kuće. Pošto se sutra dan nije pojavila u određeno vreme, svi su se obradovali i pomislili da neće doći jer je padala jaka kiša. Međutim, nešto kasnije se ipak pojavila. Miti i Akaš su sišli dole i videli baku koja je stajala kraj prozora i gledala u pravcu novinarke, zamišljeno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: India Forums

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!