Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 252. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 252. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 252. deo
Sluga je isterao kola iz garaže i parkirao ih ispred kapije. Otvorio je vrata od auta da bi deca odmah ušla i da ne pokisnu mnogo jer je padala jaka kiša. Čekajuci Miti i Akaša da dođu sa decom stao je odmah pored auta. Novinarka čim ga je ugledala odmah mu je prišla, ali tada je ugledala i Miti i Akaša koji su kišobranima štitili decu od jake kiše i trčećim korakom stigli do auta, te odmah decu smestili na zadnje sedište. Miti pre nego što je ušla u kola okrenula se i pogledala novinarku, a onda rekla: “Gospođice Vi ste još tu? Stojite po ovoj kiši, to nije dobro za Vas, možete se razboleti. Ne znam šta želite da saznate o nama. Ja sam Miti Četerđi, ovo je moj suprug Akaš Četerđi i naša deca, videli ste ih. Baka Vivi je našla svoje potomke, ja sam njena unuka i mi smo se tek skoro doselili ovde da živimo sa njom. Znate, mi se tek uklapamo ovde, skoro nikoga i ne poznajemo, ali polako počinjemo da stičemo prijatelje, i evo sada smo upravo krenuli u goste.”
Novinarka: “Ja sam samo želela da malo popričam sa vama.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: https://instaview.xyz (tinaadattaafans_)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!