Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo
Pošto je baka Vivi bila u svojoj sobi, Miti je odmah otišla kod nje. Ispričala joj je da su se divno proveli kod Sumitre i da je srećna jer će imati svoju frizerku i kozmetičarku
“Obe su se ponudile da dolaze kod nas kući da nas sređuju, i Vas i mene.” – dodala je.
A zatim joj je prenela ceo razgovor koji je vodila sa Sumitrom u vezi belog maga. Baka se jako obradovala i zahvaljivala bogu rekavši da jedva čeka da odu kod tog belog maga.
Miti: “Bako, Vi odavno niste putovali, a to je jako daleko, a i uopšte ne znamo koliko dugo ćemo čekati da nas primi. Neki čekaju i više od deset dana… Ne znam ni gde ćemo spavati… Možda je bolje da idemo samo Sumitra i ja.”
Baka: “Ne brini, izdržaću jer stvarno želim i ja da idem, i mene neke stvari interesuju. Moram da čujem šta će nam reći. Ona je na daleko poznata, kod nje dolaze i iz idrugih država. Zato se toliko i čeka kod nje. O njoj sam čula još davno od nekih prijatelja koji su bili kod nje i mnogo toga im je rekla. Ali Miti dobro je da niko i ne zna gde idemo nas tri, ja stvarno imam drugaricu koja živi daleko i sluga se više puta nudio da me vozi kod nje. Ali ja nisam htela da idem sa njim. Ne znam gde bi ga smestili da spava jer bi ja kod nje ostala sigurno više dana. Ona je bila dobra i sa Sumitrinom bakom.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.semdrama.net

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno