Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 254. deo
Pošto je baka Vivi bila u svojoj sobi, Miti je odmah otišla kod nje. Ispričala joj je da su se divno proveli kod Sumitre i da je srećna jer će imati svoju frizerku i kozmetičarku
“Obe su se ponudile da dolaze kod nas kući da nas sređuju, i Vas i mene.” – dodala je.
A zatim joj je prenela ceo razgovor koji je vodila sa Sumitrom u vezi belog maga. Baka se jako obradovala i zahvaljivala bogu rekavši da jedva čeka da odu kod tog belog maga.
Miti: “Bako, Vi odavno niste putovali, a to je jako daleko, a i uopšte ne znamo koliko dugo ćemo čekati da nas primi. Neki čekaju i više od deset dana… Ne znam ni gde ćemo spavati… Možda je bolje da idemo samo Sumitra i ja.”
Baka: “Ne brini, izdržaću jer stvarno želim i ja da idem, i mene neke stvari interesuju. Moram da čujem šta će nam reći. Ona je na daleko poznata, kod nje dolaze i iz idrugih država. Zato se toliko i čeka kod nje. O njoj sam čula još davno od nekih prijatelja koji su bili kod nje i mnogo toga im je rekla. Ali Miti dobro je da niko i ne zna gde idemo nas tri, ja stvarno imam drugaricu koja živi daleko i sluga se više puta nudio da me vozi kod nje. Ali ja nisam htela da idem sa njim. Ne znam gde bi ga smestili da spava jer bi ja kod nje ostala sigurno više dana. Ona je bila dobra i sa Sumitrinom bakom.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.semdrama.net

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!