Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 255. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 255. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 255. deo
U petak pre podne, Miti i Sumitra su se čule preko telefona i dogovarale su se šta im sve treba za put. Sumitra savetuje Miti šta bi sve trebala da spremi od hrane za nekoliko dana. Dodaje da ona ne sme ništa mnogo da sprema zbog svekrve, jer bi joj bila sumnjiva. Čak je moli da ponese i neko ćebe za nju jer ni to ne može da ponese. Poneće samo neki topli ogrtač-šal, jer može biti hladno na planini, a i kabanicu, ako slučajno bude padala kiša. Miti je uverava da ne brine ni za ćebe, a ni za hranu – sve će ona spremiti. Jedino što nema kabanicu, to će morati da ide da kupi i za nju i za Akaša, a i za baku ako treba i tada joj govori da i Akaš ide sa njima. Sumitra se obradovala i kaže da joj je sada mnogo lakše jer se pitala kako će se one tamo snaći i koliko li će biti bezbedne, jer je saznala da ima dosta ljudi i da dolaze iz cele zemlje. Na kraju su se dogovorile da dođu po nju u 6 sati ujutru. Miti i Akaš su odmah zatim otišli u kupovinu da kupe za njih kabanice. Pripremili su i 4 deke/ćebadi za njih četvoro. Tek uveče, kada su svi otišli da spavaju, Miti i Akaš su spremali hranu za put. Ćebice su stavili u gepek, a kabanice, šalove, hranu i vodu u jedan veliki ranac. Ujutru su otišli po Sumitru, koja nije skidala osmeh sa lica rekavši da je srećna što je i Akaš pošao sa njima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.pinterest.co.uk

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!