Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 257. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 257. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 257. deo
Čovek ih je uveo u hodnik kuće, a drugi jedan čovek u jednu prostoriju gde je sedela žena i meditirala. Nije reagovala kada su oni ušli, ali se ubrzo namrštila. Zatim je otvorila oči i posmatrala ih. Svo troje su je pozdravili (Akaš, Miti i baka Vivi), a žena im je pokretom glave uzvratila pozdrav, a zatim im rekla da svi ispruže ruke. Oni su se međusobno pogledali, a zatim su ispružili ruke. Žena ih je posmatrala, a zatim pozvala čoveka koji je stajao i stražario ispred vrata da uđe i da izvede muškarca iz prostorije. Akaš se pobunio želeći da ostane i on sa bakom i svojom ženom, ali je žena ljuto i kategorički tražila da ga odmah izvedu napolje. Dok je čuvar Akaša izvodio iz prostorije pobunila se i Miti rekavši da je on njen muž i da ona želi da i on bude prisutan. Žena (B.M. – beli mag) im kaže malo strožijim glasom da njih dve sednu. Sada bi i njima rekla da izađu, ali ne može, primila ih je preko reda, samo zbog jednog duha koji joj ne da mira i uznemirava je. Zatim je Miti rekla da je u blizini ugledala dva ljuta duha, jedan ženski i jedan muški koji je ljutito gledaju. Iza njih ima još duhova koji stoje mirno i u grupi odvojeno, i nisu ljuti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source:pinterest.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!