Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 260. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 260. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 260. deo
Akaš je zamolio baku da mu kaže kako je ona saznala za prokletstvo.
Baka: “Rećiću Vam. Moj brat, pre nego što je napustio kuću, jako se posvađao sa roditeljima. Rekao im je da on neće sa tom devojkom sa kojom su mu ugovorili brak da se oženi, jer mu se sviđa druga devojka i da ga taj ugovoreni brak ne interesuje. Posle te svađe se ljut povukao u sobu. Kasno uveče je došao kod mene i rekao mi da mama i tata spavaju, a da on zauvek odlazi. Došao je da se pozdravi sa mnom. Zaplakala sam i pitala ga ima li para. On je rekao da ima, ali ja sam mu tada ipak dala svu svoju ušteđevinu. Tada sam poslednji put videla svoga brata. Roditelji su bili jako tužni jer se mesecima nije javljao i pitali su se gde je otišao. Roditelji te devojke Četerđi su saznali da je on otišao i da je odbio da oženi njihovu ćerku. Jako su se naljutili. Meni je tada isto bio otkazan ugovoreni brak. Moje roditelje i mene niko više od prijatelja i rodbine nije zvao ni na kakve proslave, svi su nas izbegavali. Kada su moji roditelji saznali da je brat poginuo i da ima ćerku, odmah smo svi troje otišli kod porodice Četerđi da se ugovori brak između Avinaša i Iće i da se to neprijateljstvo između tih naših porodica prekine. Jedva su se naše porodice pomirile, uz dosta teških reči, i ugovorili su brak između Avinaša koji je imao tada oko 12 godina i moje bratanice Iće. Tada smo saznali da je mlada Četerđi preminula istog dana kada je poginuo i moj brat. Žena koja nas je služila me je pozvala da izađem iz sobe. U hodniku mi je rekla da želi nešto da mi kaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: The Indian Express

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site