Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 261. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 261. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 261. deo
Baka Vivi se ubrzo vratila i u rukama je nosila jedan starinski kovčežić. Kovčežić je odmah spustila na sto, otvorila ga i počela da vadi porodične fotografije, tražeći među njima i sliku te mlade devojke. Čim ju je pronašla, Miti je odmah uzela sliku Akaševe baba-tetke i skoro tiho, više puta je ponavljala: “Kako je lepa… mnogo je lepa… Zašto se moj deda nije oženio njome, nego je izabrao moju baku…?”
Akaš je prišao i od Miti uzeo sliku. Baka joj je ispričala za mladu englesku bolničarku u koju je njen brat bio zaljubljen.
“Jednom je otišao da poseti svog druga iz rata i rekao mi je da je video jednu mladu devojku koja ga jako podseća na tu njegovu potajnu ljubav iz rata. Sada sam sigurna da je ta devojka tvoja baka, a moja snaja – Damini.” – dodala je baka.
Akaš je slušao, a onda i on potvrdio da je sestra njegovog dede stvarno bila jako lepa. Spustio je sliku na sto i rekao da će sutradan sa slugom da ide u grad te da će sliku odneti da se uveliča i urami.
Miti je ponovo uzela sliku, posmatrala je i rekla: “Bako, ona je jako lepa, šteta što je tako mlada umrla. Lepša je i od moje bake. Bako, Vi ste nam rekli da ste čuli da je ona bila jako dobra, ali ja ne bih rekla. Rekla bih da je ona bila jako loša i samoživa osoba. Bila je povređena, ostavljena i odbačena od strane moga dede. Tu je jedini krivac moj deda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno