Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo
Akaš je Ćutao i slušao, a onda se uBacio i rekao: “Miti, nisi samo ti loše prošla u životu, oboje smo loše prošli.” Miti: “Akaše izvini, znam da si i ti loše prošao u životu zbog mene. Zbog mene nisi mogao u ovom životu da budeš sa svojom srodnom dušom, tvojom devojkom koju si mnogo voleo i dugo patio za njom. Po božjoj volji ti je sestra i ta veza je nemoguća za vas, ali ste ipak bili zajedno, sreli ste se i zavoleli. Ali ne brini, u sledećem životu vi ćete sigurno biti zajedno, kao i ja sa Amanom, jer osećam da je on moja srodna duša.”
Akaš je podviknuo i rekao: “Ne, ne sa Nandini! Ne bih želeo da nikada više budem sa njom i ona nije moja srodna duša! Naš ciklus od 7 života se nastavio i ti i ja ćemo biti i u ostalih 6 života zajedno.”
Miti: “Sigurna sam da je ovo vanredno i da se taj ciklus od još 6 života sigurno neće nastaviti. Ti i ona ste isti – ti si ubijao, a i ona je pokušala da ubije najmanje dve osobe. Bila je, a i sada je, u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Čak je i mene pokušala da ubije. Iako sam joj pružila dom i spasila vaše dete njoj nije bio problem da me ubije jer sam stajala na putu njenoj sreći. A ni tebi nije bio problem da me gađaš nožem i ubiješ da bi ispunio obećanje koje si dao majci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: twitter.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site