Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

By  | 

Tvoja majka je želela da me se reši, to mi je priznala, iako je nisam pitala. A želela sam da je pitam onog dana kada ti je donela sliku tvoga oca. Tada sam prvi put videla sliku tvog oca i zaključila da ti puno ličiš na njega. Htela sam da je pitam zašto te je terala da se oženiš, živiš sa mnom i da ja nosim vaše prezime kada sam ja ćerka žene zbog koje je postala udovica. A zasmetalo joj je da daš prezime jednoj nevinoj devojčici koja nije kriva što se rodila iz tela žene koja je prodavala svoje telo. Mogli ste na neki drugi način da nam se osvetite…”
Akaš joj kaže da nikada o tome nije razmišljao, ali sada je siguran da je ta veza sudbinski povezana i da je on još odavno osećao, još dok je osvajao, da su njihove duše karmički povezane. To joj je jednom i rekao. Iako je u to vreme mrzeo nije mogao nikako da je povredi.”
Baka: “Miti, mora da je duh njegovog oca na neki način imao uticaja na njegovu majku, da vrši pritisak na Akaša da se on tobom oženi.”
Akaš je začuđeno gledao u baku i kaže da je sigurno u pravu. Jer sve dok je urna bila u njihovoj kući svi su u kući bili loši i podržavali njegovu majku u toj borbi za osvetom. Čim se pepeo njegovog oca prosuo u reku Gang, ta osveta je stagnirala i svi su se postepeno smirivali. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.imgrum.org/user/uttaran_x

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno