Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 263. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 263. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 263. deo
Baka je ustala i počela da vraća sve slike, sem slike Akaševe babe i kaže: “Deco, dosta je. Kasno je i svi smo umorni. Hajde da idemo na spavanje, sutra ćemo nastaviti razgovor ako želite.”
Uzela je koferče i pošla, a Miti i Akaš su pošli za njom.
Miti se vrtela u krevetu, nije mogla da zaspi. Kroz suze se pitala zašto je ona rođena sa prokletsvom… Dobro je što se nije udala za Amana jer bi on stradao, ali kako će da gleda svoju decu koja će imati isto tako loš život kao što je i njen. Akaš je smirivao rečima da sve dok su oni zajedno njihovoj deci se ne sme ništa loše desiti. Miti je zaspala, ali Akaš nije mogao da zaspi. I on je bio zabrinut za njihovu decu, ali to nije smeo da kaže Miti. On je razmišljao o svojoj porodici i tome koliki je bes, gnev i želja za osvetom postojala u njegovoj porodici, kod majke, ujaka, tetke… Kako su i njih četvoro kao deca iz te kuće odrastali sa njihovom mržnjom prema Mitinoj majci. Šta je tada mogao, dao je obećanje majci da će se on osvetiti zbog smrti svog oca i da će oženiti Ićinu ćerku. Sada je siguran da su duh njegovog oca i njegova energija imali uticaja na sve njih u kući sve dok nisu prosuli njegov pepeo u reku i završili taj poslednji ritual. Oženio je Miti, ali je nije smatrao svojom ženom. Eto, ispunio je obećanje koje je dao majci, mislio je da je slobodan čovek i ni jednog trenutka nije pomislio da će morati da spava sa njom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Pakistani Turkish Dramas In URDU

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site