Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

By  | 

Posle razgovora sa Amo baka Vivi nije mogla da smiri Miti koliko je plakala i jecala. Pitala se zar je morala na takav način to sve da sazna i govorila da su to sve godinama krili od nje. Akaš, kada je sišao dole, ugledao je Miti kako jeca i pitao je šta joj se desilo. Miti je i njemu ispričala šta je sve saznala od bake.
Akaš: “Miti, znam da ti je teško, ali pomisli sada kako je Amo… i ona se sigurno uznemirila ovim saznanjem. Znaš da je bolesna… moraš joj reći da ćemo se moliti i da će sve biti u redu, da ne brine.”
Miti: “Znam da će sada moja Amo sebe kriviti za sve…”
A onda je pozvala Muktu pa njoj sve ispričala moleći je da pod hitno ode da se u hramu venča sa Višnuom i da obiđu 7 krugova oko svete vatre: “Mukta, Višnu i ja smo imali sveto venčanje, a zbog mene vi ste imali samo građansko venčanje, jer sam ja želela da se vi odmah venčate. Višnu je zbog mene još uvek u opasnosi, zbog prokletstva. Ja sebe smatram krivom zbog svih nesreća koje je doživeo… on je i dalje u opasnosti.”
Mukta joj kaže da ona u to ne veruje i da se time ne opterećuje. Ali Miti je navaljivala i vršila pritisak da je posluša, jer neće moći mirno da spava. Tako je na kraju Mukta pristala i rekla da će za vikend otići i venčati se u hramu sa Višnuom. Miti je zamolila da ode kod njene Amo jer se i ona mnogo potresla, te da bude malo sa njom i da joj javi kako je. Mukta joj je obećala da će otići i javiće joj u kakvom je stanju, te joj poručila da se i ona čuva i da se ne brine. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: pakshowbiz.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno