Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo
Akaš je u dvorištu ugledao decu kako se igraju. Miti nije bila sa njima i on je odmah ušao u kuću. Baka je sedela u dnevnom boravku i Akaš je odmah upitao gde je Miti.
Baka: “Bila je u dvorištu sa decom, ali je tužna ušla u kuću, videla sam da je plakala. Jedva sam je naterala da ode gore i da popije nešto za smirenje. Znam da je ovo sve što je saznala mnogo pogodilo, ali ne bi smela da se potpuno slomi jer joj može pozliti….”
Akaš je odmah otrčao gore, u njihovu sobu, i zatekao Miti kako plače. Prišao joj je i pitao je zašto plače. Zar u njihovom životu nije bilo dosta suza? Sada su saznali istinu i sada će znati kako će dalje sa životom. Miti mu odgovara da joj više nije važno šta će biti njoj, nego je jako zabrinuta za decu: “Do malopre sam bila sa njima i gledala ih kako se smeju, kako su srećni i lepo se igraju, a na samu pomisao da su rođeni sa teretom prošlosti i da će im život biti težak suze su mi pošle…”
Akaš je moli da ne plače, i kaže da se njihovoj deci neće ništa loše desiti jer su oni sa njima, oni će ih čuvati. A zatim je počeo da joj se izvinjava zbog njegove babe, koja je bila jako loša osoba. Rekao je da se jako stidi što je njen potomak. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: pikore.co

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno