Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

By  | 

Miti se nasmejala: “Misliš da si me ubedio da ti ta slika ništa ne znači kada si je pocepao? Znao si dobro da je to Nandinina slika, a da i ti u selu imaš istu takvu, u to me nisi ubedio. Čim sam ispred policijske stanice ugledala vašu zajedničku sliku znala sam da nam brak može biti u krizi. Dobro sam vas posmatrala u policijskoj stanici i ispred kola. Akaše, lažeš da nije bilo momenata da mi kažeš za nju. Mogao si još u policijskoj stanici da mi kažeš da je ona Nandini, da je poznaješ još iz Atishgarda i da si čak bio sa njom u vezi. Kući si bio izgubljen kada je ona o vama pričala. Želela sam da uđe i da porazgovarate, ali najmanje sam očekivala da ćeš sa njom nasamo razgovarati, iza zatvorenih vrata. Nisi ni jednog momenta pomislio kako se ja osećam, a da ne govorim dalje.”
Akaš: “Kaži Miti, šta dalje? Rekao sam ti da te nisam namerno, a ni svesno prevario.”
Miti: “Rećiću ti, vašu staru sliku si pocepao, ali za par dana si doneo novu, komletnu sliku vas dvoje i vaše ćerke. Stavio si je na stočić ispod ogledala kada ja nisam bila u sobi, da je ja vidim bez tvog komentara.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: pictaramviewer.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno