Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo
Miti zapisuje u dnevnik: “Polako počinjem da se uklapam u ovu novu sredinu. Odvojena sam od moje Amo, ali se sa njom čujem svaki dan, a i baka Vivi je fina, i nju sam zavolela. Drago mi je da sam upoznala jednu jako dobru i finu ženu – Sumitru – sa kojom sam spremna iskreno o svemu da razgovaram. Pored nje sam stekla i nove prijatelje, a taj krug prijatelja ja se nadam da će se i proširiti. Eto, to je sve. Mada, još bih mogla dodati nešto o tetki Tapasiji i teči Ratoreu. Tetku Tapasiju sam poslednji put videla nešto pre nego što sam napustila Akaša i završila u Pakistanu. Teča Ratorea sam videla, poslednji put, kada je došao u Mumbaj da se razvede od svoje žene Malvike. Malvika je izašla iz zatvora nekoliko dana posle Akaševe prevare – noći provedene sa Nandini. Malvika tada nije želela da se vrati u našu kuću nego je za sebe iznajmila neku kućiću. Bez problema je teči Ratoreu dala razvod. On je tada sam došao kod nas da nas vidi, rekavši da se Tapasja izvinjava što i ona nije došla, ali da sve nas pozdravlja. To je bilo vreme kada sam ja učila i spremala ispite. Tog dana ja sam učila, a on (Ratore) je pokucao na vrata i ušao kod mene u sobu. Ja sam se jako obradovala kada sam ga videla i odmah ustala i zagrlila ga. On je neprestano ponavljao: “Izvini, izvini, izvini… Miti, jako mi je žao. Sebe smatram krivim što si tako loše prošla u životu pored Akaša. Ti si divna osoba, ista si kao i tvoja mama Ića. Oprosti, kriv sam zbog svih tvojih nesreća, jer sam pomogao Akašu da te ponovo vrati u svoj život. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Twitter

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site