Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo
Miti zapisuje u dnevnik: “Polako počinjem da se uklapam u ovu novu sredinu. Odvojena sam od moje Amo, ali se sa njom čujem svaki dan, a i baka Vivi je fina, i nju sam zavolela. Drago mi je da sam upoznala jednu jako dobru i finu ženu – Sumitru – sa kojom sam spremna iskreno o svemu da razgovaram. Pored nje sam stekla i nove prijatelje, a taj krug prijatelja ja se nadam da će se i proširiti. Eto, to je sve. Mada, još bih mogla dodati nešto o tetki Tapasiji i teči Ratoreu. Tetku Tapasiju sam poslednji put videla nešto pre nego što sam napustila Akaša i završila u Pakistanu. Teča Ratorea sam videla, poslednji put, kada je došao u Mumbaj da se razvede od svoje žene Malvike. Malvika je izašla iz zatvora nekoliko dana posle Akaševe prevare – noći provedene sa Nandini. Malvika tada nije želela da se vrati u našu kuću nego je za sebe iznajmila neku kućiću. Bez problema je teči Ratoreu dala razvod. On je tada sam došao kod nas da nas vidi, rekavši da se Tapasja izvinjava što i ona nije došla, ali da sve nas pozdravlja. To je bilo vreme kada sam ja učila i spremala ispite. Tog dana ja sam učila, a on (Ratore) je pokucao na vrata i ušao kod mene u sobu. Ja sam se jako obradovala kada sam ga videla i odmah ustala i zagrlila ga. On je neprestano ponavljao: “Izvini, izvini, izvini… Miti, jako mi je žao. Sebe smatram krivim što si tako loše prošla u životu pored Akaša. Ti si divna osoba, ista si kao i tvoja mama Ića. Oprosti, kriv sam zbog svih tvojih nesreća, jer sam pomogao Akašu da te ponovo vrati u svoj život. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Twitter

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!