Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 267. deo

By  | 

I Akaš je spomenuo Ratorea – kaže da ga niko nikada nije toliko izgrdio i izvređao kao on. Sankrat, Ambika, deca i on su bili u dvorištu kada se Ratore pojavio, stao je i posmatrao ih. Prišao je Sankratu, pozdravio se sa njim, a zatim je zagrlio Ambiku i rekao joj da mu je drago što je shvatila koje su vrednosti života i da se promenila, jer mu je Mukta sve ispričala. Zatim je počeo da grli i ljubi decu i rekao da mu je drago što ima dva unuka i 4 unučice. Zatim je otišao do kola i izneo gomilu kesa i to su sve bili pokloni za decu i njih. A zatim je Akašu prišao, uhvatio ga je za rame i rekao: “Sa tobom želim da razgovaram nasamo. Hajdemo u tvoju sobu.”
Akaš mi je pričao: “Ratore me nije ni jednom pogledao, a nije se ni pozdravio sa mnom. Bio sam iznenađen kada me je uhvatio za rame i rekao da želi sa mnom da razgovara. Otišli smo do sobe, one koja je nekada bila moja soba i ušli. Ratore je stajao i posmatrao me je, a onda upitao: “To je ta soba? U toj sobi si prevario Miti sa onom prostitutkom? Gde je nestala ona tvoja velika ljubav prema Miti kada si značaj dao jednoj prostitutki i tako ponizio Miti?” Ja sam pokušao da mu objasnim šta se desilo to veče, da sam tada bio jako pijan i da nisam znao da je to bila Nandini. Ratore mi je rekao da lažem i da tim lažima njega ne mogu ubediti. Pitao me je da li sam tu prostitutku izabrao jer je saznao da sa njom imam dete i da mi zato ne smeta što je prostitutka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Jadwal TV

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno