Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 268. deo - KRAJ!

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 268. deo – KRAJ!

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 268. deo
Miti nastavlja pisati: “Stojimo ispred kapije i čekamo taksi, a onda tražim od Akaša da mi da moj dnevnik jer želim nešto da dopišem. Pišem: “Sišla sam dole i u kabinetu me je čekao Akaš. Rekla sam mu: “Evo, donela sam ti dnevnik.” A zatim sam na radnom stolu ugledala jednu fasciklu i jednu presavijenu papirnu kesu. Gledala sam u fasciklu i pitala sam ga šta će fascikla na stolu i da li mi ostavlja neki nezavršeni posao da ja završim. A on je odgovorio: “Ne, nije to Miti nikakva dokumentacija. To je moj dnevnik, ispisao sam ga po sećanju. Kada smo bili u produkcijskoj kući, dok sam sa producentom pio kafu, on me je zamolio da i ja napišem nešto o svom životu, po sećanjima. I ja sam mu obećao i ispisao sam ga.” Uzela sam fasciklu i počela da je listam, a onda sam mu rekla: “Sada shvatam i razumem zašto si se često zaključavao u kabinet, znači pisao si i ti dnevnik.” On je rekao: “Tačno Miti, tada sam ga pisao, a ti ako želiš da ga pročitaš odustaću večeras od puta. Mogu sutra ili prekosutra da idem za Mumbaj, taksi još uvek nisam pozvao. Miti, u mom dnevniku ćeš puno toga saznati i videti kroz šta sam ja sve prošao, ti puno toga ne znaš.” Ja sam ga listala, a onda mu rekla: “Neću da ga čitam, gledaću seriju i tu ću sve saznati.” Akaš se nasmejao i rekao: “Razumem i to me ne iznenađuje, ti nikada nisi htela da pročitaš ni jedno moje pismo, a kako tek da te nateram da čitaš moj dnevnik.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.pinterest.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site