Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 3. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 3. deo

By  | 

www.aapkacolors.com3

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 3. deo
Stiglo je prolece i Ekades moli Miti da je izvede u baštu, sve je prolistalo i lepo je. Miti pristaje i uz pomoc Ekades i Gomti stiže u baštu. Miti je malo sedela na klupi, Akaš je naišao i video je, krio se iza nekog drveta, a onda plakao što on ne može da bude uz nju tokom trudnoce, da je pazi i neguje. Pesnicama i glavom je udarao u drvo i jecao. Kad ih je ugledao da se vracaju odmah se sakrio da ga ona ne vidi. Bila je jako krupna i jedva se uz njihovu pomoc penjala uz stepenice. Posle onog kobnog jutra sad je Akaš prvi put video i bilo mu je jako teško. A Miti njega nije videla.
Miti je dobila porođajne bolove i Ekades je odmah odvela u bolnicu, i sve obavestila da se Miti porađa. Akaš užurbano stiže u bolnicu, i nalece na Ašfaga, pozdravljaju se. Akaš pita Ašfaga otkud on tu, a on mu odgovara da je bio da poseti rođaka, pa je imao nameru da svrati kod njih, da vidi Miti. Akaš mu kaže da je Miti u bolnici i da se porađa. Ašfag se iznenadi i obraduje, Miti je trudna , pa on je cuo da ona ne može biti majka, a sad saznaje da je Miti trudna i da se porađa, to je dobra vest . Ide i on sa njim da vidi šta ce Miti roditi. Polaze zajedno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno