Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 36. deo

Fanfiction nastavci

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 36. deo

By  | 

www.colorstv.com

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 36. deo
U hodniku je Akaš sreo majku, i ona kad ga je besnog ugledala odmah ga je zapitala da li se sa bratom ili snajom svađao. On joj je odgovorio da nije i želi da ide u svoju sobu. Otišao je u svoju sobu i razmišljao o tim pesmama, siguran je da su Mitine. Ali zašto su na CD-u druge devojke? Zašto, ako je već snimila CD, nije stavila svoje ime? A onda je pokušavao da se seti treće pesme, negde je čuo kad ju je pevala, ali nikako nije mogao da se seti. Majka je došla kod njega i rekla mu da je i ona odslušala CD i da on greši, da te pesme sigurno nije snaja pevala. No, on je siguran da je to njen glas. Kad je bila u bordelu, terali su je da peva i Miti jako lepo peva.
“Vidiš majko, prvu pesmu peva kada se prvi put zaljubila, drugu pesmu o njihovom zabavljanju. Tu govori o vožnji motora i da puno voli motore. A ti si mi poslala pare kad sam trebao da je osvojim, da kupim motor. Jer te je Surbi na to nagovorila i rekla ti da Miti obožava motore. Ti znaš da sam ja bio protiv jer ja nisam bio za motor, nisam ih voleo. Peva o obilasku njihovih starih mesta gde su odlazili. A na onom kamenju sam je jednom našao, izgleda da ga je tada čekala tamo.” pričao je Akaš majci.
A onda je skočio: “Setio sam se gde je zapevala onu treću pesmu! U jednoj kolibi punoj sena…”  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.colorstv.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site