Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 5. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 5. deo

By  | 

162

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 5. deo
Akaš je nešto kasnije nazvao Damini i raspitivao se kad je Miti operisana, i kad joj je izvađena slezina, on zna za ožiljak, ali nikada nije smeo da pita Miti šta je operisala. Ona kaže da je to bilo davno, da je imala nesrecu, i da je Ratore udario kolima, i da su morali odmah da je operišu. Akaš kaže da je nikada nije video da pije lek, a doktor je rekao da je ona morala biti pod terapijom. Damini kaže da Miti nikada nije volela o tome da prica, i verovatno je uzimala lekove krijuci. Akaš je preturao po ormanu i u jednoj torbi je pronašao lekove, pokazao ih je majci, rekavši da je ona jako cudna, nije mu bilo jasno zašto je to krila od njega. Eto kakva je bila njegova Miti, svoju bol je nosila sama, nikad se nije žalila. To su potvrdile i Ekades i Gomti i pitale se da li se Miti stidela svoje bolesti, pa je zato cutala, ali da ni mužu ne kaže to ih je cudilo. Miti je dobijala kroz infuziju određenu terapiju, a Akaš joj je masirao ruke, noge, ma celo telo zbog cirkulacije, i teško mu je bilo da je gleda u takvom stanju. Miti je u komi bila više od tri meseca.
Ekades je sedela pored Miti kad je Akaš ušao u sobu, i kazao majci da ide iz bolnice, i da ce bebe izaci za dva dana. Ekades ga pita da li je soba završena, Akaš kaže da jeste, sve je spremno za bebe. Soba je okrecena, krevetici su stigli, majstori ih sklapaju, a za dalju opremu je zadužena tetka. “Znaci sve je spremno za bebe, one dolaze, a vidi majko u kakvom stanju im se nalazi majka. Ona i ne može da vidi i da doceka svoje bebe.” – kaže Akaš. Oboje placu, i Akaš i Ekades, moleci se da Miti što pre izađe iz kome. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno