Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 6. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 6. deo

By  | 

ok.ru

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 6. deo
Ašfag je dva do tri puta nedeljno zvao i raspitivao se za Miti. Ali kad je saznao da je Miti izašla iz kome, tražio je da je cuje, ali mu je Gomti rekla da je Miti još slaba i da ne može da se javi. Ekades pita Gomti ko je to, a ona odgovara ,,Ma onaj dosadni Pakistanac, traži da se cuje sa Miti i puno se obradovao kad je cuo da je Miti izašla iz kome.”
Ekades je otišla kod Miti u sobu i sve o Ašfagu joj ispricala – njegovo ponašanje u bolnici. Miti se iznenadila kad je saznala koliko se on zbog nje molio, i još da je plakao. Ekades kaže da je priznao Akašu da je puno zaljubljen u nju i evo stalno zove i raspituje se. Ekades kaže da su iznenađeni da njih dvoje imaju zajednicku sliku, otkud to. Miti kaže da je iznenađena da on nju voli i sve je ispricala Ekades kako se on ponašao prema njoj i kad su se slikali. Ispricala joj je i za njegovo vencanje – zašto se on i kad oženio sa Nilofer, da je Nilofer bila jako zaljubljena u Ašfaga, a to da je on zaljubljen u nju ne može da veruje, ali rekla joj je i za cvet koji joj je poklonio kad je odlazila. Ekades joj je donela Ašfagov broj telefona i Miti ga je nazvala sa svog mobilnog telefona.

Picture source: ok.ru

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno