Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” - dodatak

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – dodatak

By  | 

www.aapkacolors.com4

Ovaj deo koji sledi trebalo je da ide između drugog i trećeg dela. Izvinjavamo se na grešci.
Posle hapšenja Kane (dakle ovo se sad sve izdešavalo pre nego što se Miti porodila), Višnu prihvata posao u firmi Bundela. Miti je sa Rani u sobi i sama sa sobom prica gde bi mogao da bude njen idol, koji joj je uspomena od majke. Rani je pita koji idol, a Miti odgovara onaj mali sloncic, vec duže vremena ga traži, a njega nema. Rani je gleda pa izađe iz sobe. Otkopala je idol, oprala i donela ga Miti, a Miti je pita gde ga je našla, gde je bio. Rani joj je sve ispricala šta je Cameli uradila. Miti je bila u šoku i pitala se što joj je smetao njen idol. A onda se okrenula ka Rani i rekla da nju više ne zove mama Miti, ona ce joj biti samo drugarica, i da je zove po imenu – samo Miti Ali nije lepo da svoju majku zove Cameli, jer je ona nju rodila i njena je majka. I da je njeno pravo ime Nandini. Rani je začuđena i pristaje, ali je tužna što Miti ne želi da je zove Miti ma.
Prošlo je više od mesec dana i Ekades odlazi sa Miti na zakazanu kontrolu. Miti se oseca loše i ima česte vrtoglavice. U bolnici utvrđuju (verovatno na ultrazvuku), da Miti nosi četiri bebe. Miti je sedela u cekaonici dok je doktor razgovarao sa Ekades i rekao da njena snaja ima rizicnu trudnocu zato što nosi cetvorke i oni bi morali u bolnici da je prate. Ekades ne želi da njena snaja ostane u bolnici i kaže da ce ona voditi brigu o njoj, ako nešto ne bude u redu ona ce je opet dovesti. Doktor kaže da ona mora da leži i ne sme ništa da radi. Ona kaže da joj nece ni dozvoliti da išta radi i pre nego što je Ekades izašla doktor kaže da Miti ne sme da zna da nosi cetiri bebe, neka joj kaže da nosi blizance da se ne bi uplašila. Tako Miti nije ni znala da nosi cetvorke. Ekades odmah Miti seli u njenu sobu i vodi brigu o njoj uz pomoc Gomti i danju i nocu. Hranila je, pomagala da se okupa, bukvalno je nije puštala samu. Vec negde oko 4-5 meseca Mitine trudnoce, Ambika se porodila i rodila devojcicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno