Dnevnik po kome je rađen deo "Odbačene"

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 1. deo

By  | 

www.aapkacolors.com3

Delove iz dnevnika po kome je rađen deo “Odbačene” prepričava nam anonimna čitateljka koja je isti pročitala pre izvesnog vremena. Hvala joj što je to podelila sa nama.
Posle njihovog prividnog vencanja (kad se Akaš borio protiv zle magije noseći Miti u naručju kao da se ponovo venčavaju), nastupila je ljubavna noc, i Miti je bila srecna što ima takvog muža, koji je spreman sve da uradi za nju. Sutra dan su se vratili sa odmora Sankrat i Ambika ( i tog dana je snimljeno o njima sve po dnevniku). U kuci je bila i Nandini. Kasnije, Akaš dobija poziv od gdina Kane (znači ne Daminin Kana, već onaj koji je kovao planove sa Ćameli) da u 19h imaju vanredni sastanak, da je jako važno i da on mora da dođe. Akaš se zacudio jer nikad pre nisu imali tako kasno sastanak. Kana je tvrdio da je bitno i vanredno i da on mora da dođe. Akaš je to rekao Miti koja se isto iznenadila, pa ga je posavetovala da ide i vidi o cemu se radi. Akaš je pristao i otišao na taj vanredni i jako važan sastanak.
Akaš je stigao u firmu, ali se iznenadio kad je video, da sem Kane, niko iz odbora nije došao i pitao ga je kakva je to šala i kakav sastanak. Kana mu odgovara da je to sastanak samo za njih dvoje, on je danas saznao da je sinoc izgubio dobru prijateljicu. To je Guru ma koja se sinoc zapalila. Guru ma je htela da mu pomogne da ga uništi. Cameli im je dobro došla da obavlja poslove koje joj je naređivala Guru ma i da ih obaveštava o svemu šta se dešava u kuci, jer je sa njima živela. Ali njegova žena je isuviše dobra, poštena i ima cisto srce. Ona nikome nije naudila, samo sebi, i Guru ma je uspela da probudi njenog duha kako bi je napao. Nandini im je rekla da je napao njen ego, i njima je odmah bilo jasno. Šta sve nije pokušavala Guru ma, ali je Miti otporna na crnu magiju, i jaca od Guru ma, zato se ona i zapalila. Ali on ce morati da je likvidira isto kao i novinara. Akaš ga je slušao zapanjeno, ali na izjavu o likvidaciji Miti, koja ga je zapanjila, skocio je na Kanu da ga bije rekavši: ,,Budeš li mi takao ženu ubicu te!!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno