Dobitnice prve nagradne igre na našem sajtu!

Vesti

Dobitnice prve nagradne igre na našem sajtu!

By  | 

Kao što smo vam već rekli, od ove godine su počele neke novine na našem sajtu, jer se trudimo da specijalno za vas budemo stalno bolji i efikasniji i da vam sa nama uvek bude zabavno. :). Tako smo rešili da od ove godine počnemo i sa nagradjivanjem naših čitaoca.Naša prva nagradna igra nije prošla kao što smlo se mi nadali, pa smo imali samo 3 kandidata i naš tim je odlučio da nagradi sve 3 čitateljke.

Prva nagradjena čitateljka je Teodorka Stanojević sa 6 like-a. Čitateljka nam je poslala i sliku prstena na svojoj ruci. 🙂
prstenje-2

 

 

 

 

 

 

Druga nagradjena čitateljka je Anastasija Stanojević, kćerka Teodorke, sa 2 like-a.Čitateljka nam je takodje poslala sliku prstena na svojoj ruci. 🙂
prstenje

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

 

 

 

Treća nagradjena čitateljka je Branka Maričić koja nam se još uvek nije javila i ostavila svoje podatke sa adresom na koju želi da joj pošaljemo prsten.Ovom prilikom je molimo da se javi na fb stranici našeg sajta i ostavi adresu na kojoj želi da joj pošaljemo njen prsten.Ukoliko se treća čitateljka ne javi u roku od 7 dana od objavljivanja ovog posta, naš tim zadržava pravo da ga pokloni čitateljki koja za ta 7 dana bude imala najveći broj komentara na našem sajtu vezanih za serije, a ime treće dobitnice će takodje biti objavljenlo na sajtu.

Ovo je bio mali post o našim nagradjenim čitaocima, kako bi vi dragi naši videli da je tokom nagradne igre sve bilo regularno i dobili želju da i vi učestvujete u nekim novim nagradnim igrama koje će svakako naš tim Turske.serije.net ponovo organizovati specijalno za vas!

06.02.2017.

Nakon što se treća čitateljka iz nekog razloga nije javila, treći prsten je osvojila čitateljka Dina koja je na našem sajtu imala najviše komentara.Evo i slike prstena na njenoj ruci. 🙂

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site