Doktor - 4. i 5. epizoda - Omer saznaje da je Hakan u stvari Kemal!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 4. i 5. epizoda – Omer saznaje da je Hakan u stvari Kemal!

By  | 

4. epizoda:

Dok se Hakan bavi bolnicom, planira i operaciju Erola Gumusoka. Omer je u šoku kada sazna da je Kemal Demir, kojeg godinama traži, Hakan Hodža.  Znajući vrlo dobro da, da bi bio dobar hirurg, mora odrastati uz dobrog učitelja, Omer odbija ponudu privatne bolnice Gumusok. Dok svi misle da Lejla neće prihvatiti da bude sobarica i da će napustiti bolnicu, Lejla počinje da radi kao domar. Omera čeka veliko iznenađenje u operaciji kojoj je podvrgnut. Gadna iznenađenja koja čekaju Omera neće biti ograničena samo na njegov posao, već će postaviti neočekivanu prepreku pred njegovu ljubav prema Lejli. Uprkos svim Erolovim upozorenjima, Yalcin nema namjeru ostaviti Hakana na miru. Kada Yalcin počne provoditi svoje planove u djelo, ovaj put će pronaći jačeg i odlučnijeg Hakana nego prije.

5. epizoda: 

Yalcin prisiljava Omera na izbor. Stalni dolasci i odlasci stanovnika Gumusoka u bolnici izazivaju krizu između Omera i Hakana. Hakan je svjestan igre koju Yalcin igra. Hakan, koji je ušao u pregovore s Erolom oko njegove operacije, saznaje za projekt transformacije bolnice u rehabilitacijski centar. S druge strane, otac medicinske sestre Sevil se razboli. Berk, koji je u bolnicu došao sa timom Gumusok, mora na operaciju Sevilinog oca. Sa druge strane, Mine, koja je izašla da traži Hakana, vidi ga sa Arzu, i njene loše uspomene iz prošlosti ožive.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site