Doktor Haus 102 i 103 epizoda! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus 102 i 103 epizoda!

By  | 

pageDoktor Haus 102 i 103 epizoda!

102 epizoda

Hauseov novi slučaj je tinejdžer koji je kolabirao nakon košarkaške utakmice sa jakom boli u karlici. Hause ubrzo saznaje da dečak ima genetički poremećaj, tačnije, ima i muški i ženski DNK, a roditelji mu govore kako on ne zna za to. Ujedno dodaju kako su mu pol odabrali dok je još bio dete i kako su ga tako i odgajali. Kada se njegovo stanje pogorša, roditelji se počinju pitati jesu li doneli pravu odluku. U međuvremenu, Wilson i Cuddy počinju sumnjati u Hausea kada se on počne ponašati jako pristojno.

103 epizoda
Hause i tim uzimaju slučaj Nicka Greenwalda koji tokom večere izgubi mogućnost laganja i počinje vređati svoje kolege pre nego što kolabira. Tim ubrzo shvati kako Nick ima disinhibiciju prednjeg režnja, koja mu onemogućuje da zadrži svoje misli za sebe, zbog čega konstantno vređa sve oko sebe. Iako njegove misli zabave Hausea zbog nekih komentara o njegovim kolegama, Nicku problem stvara činjenica da ne može više lagati svoju suprugu i ostale ljude do kojih mu je stalo. U međuvremenu, Hause sumnja kako mu Wilson i Taub nešto taje, ali uspe otkriti istinu koja se iza toga skriva.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site