Doktor Haus od 104. do 107. epizode! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Doktor Haus od 104. do 107. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 104. do 107. epizode!

104 epizoda

Megan radi u staračkom domu. Nakon što mačka iz doma, Debbie, spava pokraj nje, odglumi bolest kako bi dobila Hauseovu pažnju. Megan kaže Hauseu kako Debbie spava samo kraj ljudi koji će ubrzo umreti, što i jako dobro predviđa. Iako Hause naziva Megan ludom, zaintrigira ga njena ideja o mački koja predviđa smrt i pokuša dokazati da je to laž. Kada se Megan stvarno i ozbiljno razboli, Hause i njegov tim moraju rešiti oba slučaja. U međuvremenu, Taub ima finansijskih poteškoća, te se nalazi sa starim srednjoškolskim prijateljem, koji mu omogućuje poslovnu priliku i visoku zaradu o kojoj ranije nije razmišljao.

105 epizoda
Hause doživi nesreću u New Yorku i odvezen je u bolnicu, gde susreće potpuno paralizovanog biciklistu. Dok Hause prebaci pacijenta u Princeton-Plainsboro kako bi otkrio šta mu je, Wilson pokušava otkriti zašto je Hause bio u New Yorku.

106 epizoda

Starija žena Charlotte, koja se 6 meseci brinula o svom umirujućem suprugu Eddieju dovedena je u Princeton-Plainsboro nakon što kolabira na samrtnoj postelji svog supruga.Slučaj postaje sve komplikovaniji kada se Eddiejevo stanje poboljša, a Charlotteino pogorša. U međuvremenu ceo Hauseov tim, pokušava se nositi sa tugom zbog Kutnerovog samoubistva.
107 epizoda
Hausev tim se pokušava nositi sa posledicama Kutnerovog samoubistva, a ujedno i ostatak bolnice.Cameron Houseu donosi slučaj borca za očuvanje prirode koji je kolabirao usred protesta. U međuvremenu, Chase, nakon višegodišnje veze, zaprosi Cameronicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno