Doktor Haus od 117. do 120. epizode! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 117. do 120. epizode!

By  | 

page 2Doktor Haus od 117. do 120. epizode!
117 epizoda

Nakon što mu obnove lekarsku licencu, Hause preuzima mesto Šefa Odeljenja za dijagnostiku tačno na vreme da izleči Hanka Hardwicka, zvezdu filmova za odrasle, koji je u bolnicu došao sa pulsirajućom boli u oku. U međuvremenu, Cuddy mu napominje kako Princeton-Plainsboro nije pravo mesto za kvalitetnu vezu. Hause ujedno pokušava vratiti Tauba i Trin’esku, zbog problema vezanih uz Cameron i Chasea.

118 epizoda
Dan uoči Dana zahvalnosti, James Sidas, briljantni fizičar, koji je svoju karijeru zamenio poslom kurira, postaje Hauseov novi pacijent. Za pacijenta je inteligencija bedni teret koji vodi ka depresiji i ovisnosti, što, u kombinaciji sa brojnim simptomima, uveliko zbuni tim.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!