Doktor Haus od 125.do 128. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 125.do 128. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 125.do 128. epizode!
125 epiyoda

Hauseov tim preuzima slučaj maturanta koji iznenada dobija napade i halucinacije, pa je prisiljen pristupiti slučaju dosta kontroverzno. U međuvremenu, Wilson želi preurediti stan, a Taub na posao donosi lične probleme.

126 epizoda
Kada je bolnica zatvorena zbog nestalog deteta, svaki od lekara mora ostati u prostoriji u kojoj se trenutno nalazi, tako da Foreman i Taub završe u arhivi, Wilson i Trin’eska ostaju u kantini gde igraju “istinu-izazov”, Hause sa jednim pacijentom , a Chase sa svojom bivšom suprugom, Cameron. Cuddy sa policijom traži dete.
127 epizoda
Tim preuzima slučaj čoveka koji je, glumeći viteza na sajmu renesanse, iznenada izgubio svest, zbog čega Foreman i Trin’eska odlaze proučiti sajam. U međuvremenu, Hause sazna da je Wilsonova nova devojka njegova bivša supruga, pa pokušava sve kako bi uništio njihovu vezu i tako spasio prijatelja od novog razočarenja i povrede.
128 epizoda
Žena koja živi u otvorenom braku iznenada se razboli tokom sastanka. U međuvremenu, Hause iskušava obnovljenu vezu Wilsona i Sam.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site