Doktor Haus od 142. do 144. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 142. do 144. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 142. do 144. epizode!
142 epizoda

Kad Arlene bude primljena u Princeton-Plainsboro i zatraži da je Hause ne leči, Hause mora smisliti neke nekonvencionalne metode kako bi je izlečio. Tokom procesa otkriva neke tajne koje je Arlene skrivala od Cuddy i njene sestre Julije. U međuvremenu, Hauseove metode Arleninog lečenja navode Mastersovu da preispita svoje “striktno po pravilima” shvatanje medicine, a Taub od bivšeg šuraka dobija posao sa strane, koji uzima svoj danak.

143 epizoda
Mastersova pokušava popraviti odnos između pacijentkinje sa savršenim pamćenjem i njene sestre jer pacijentkinj inat prema sestri ugrožava njeno lečenje. U međuvremenu, Hause pokušava pomoći Wilsonu da nađe partnerku za izlazak, ali otkriva da je njegov prijatelj već nekog našao, a Foreman nudi pomoć Taubu oko učenja za Taubov predstojeći stručni ispit.
144 epizoda
Nakon što Hause traumatizira 5. razred jedne osnovne škole eksplicitnim medicinskim pričama za Dan karijera, poslan je u direktorov ured, a dvoje učenika daju mu savet o vezi s Cuddy.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!