Doktor Haus od 158. do 160. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 158. do 160. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 158. do 160. epizode!
158 epizoda

Direktor jedne firme ima probleme sa vidom nekoliko dana pre donošenja važne poslovne odluke i Hause to vidi kao savršenu priliku da pomoću male ucene iznudi finansijska sredstva za odeljenje. U međuvremenu, Park se priprema za disciplinsko saslušanje, a Adams otkriva nešto iz svoje prošlosti.

159 epizoda
Chase i Taub se vraćaju u tim, koji uzima slučaj čoveka koji doživi probleme sa srcem dok je varao ženu. Kad mu se stanje još pogorša, odlučuje priznati sve svoje grehe iz prošlosti kako bi očistio savest, što ugrozi njegovo lečenje. U međuvremenu, Hause postane opednut otkrivanjem jesu li Taubove kćeri zaista Taubove.
160 epizoda
Tinejdžer koji pokušava ići stopama svog preminulog oca ostane paralizovan tokom jedne zabave. U potrazi za odgovorima tim otkriva porodičnu tajnu, što ugrozi njegovo lečenje. U međuvremenu, Hause traži valjan razlog da ode na bokserski meč u Atlantic City, a Taub mora odlučiti želi li dozvoliti bivšoj supruzi da se odseli i povede njihovu kćer sa sobom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!