Doktor Haus od 169. do 172. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Doktor Haus od 169. do 172. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 169. do 172. epizode!
169 epizoda
Vojnik koji se vraća sa Bliskog Istoka optužen za izdaju nakon što je objavio video snimak sa vojnicima koji ubijaju civile, kolabira i doveden je u Princeton-Plainsboro. Uskoro odbije lečenje sve dok ne dobije priliku da javnosti objasni svoj postupak. U međuvremenu, Adams i tim posumnjaju da je Hause ozbiljno bolestan.

170 epizoda
Hause i tim uzimaju slučaj hokejaša koji počne iskašljavati krv nakon tuče na ledu. U međuvremenu, Hause otkriva Wilsonu da on (Wilson) možda ima 11-godišnjeg sina, a Park se useli kod Chasea nakon svađe sa majkom.
171 epizoda
Čovek je primljen u bolnicu kad počne plakati krv, ali tim posumnja na neurološki problem kad upoznaju njegovu “devojku” – lutku za seks, veoma sličnu pravoj osobi, u koju se zaljubio. U međuvremenu, Hause se suoči sa vlastitim nesigurnostima kad ga supruga odluči napustiti.
172 epizoda
Dečak je primljen u bolnicu nakon što njegove noćne more o tome kako ga neko guši izazovu probleme sa disanjem. Njegova majka pokušava balansirati između dijagnoze koju je postavio tim i uverenja dečakovog dede da je dečak opsednut. U međuvremenu, Chase i Park raspravljaju o značenju njihovih snova o seksu, Dominika otkriva Hauseovu prevaru, a Wilson otkriva Hauseu da ima rak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno