Doktori sumnjaju da je Pratiša bila u drugom mesecu trudnoće?! - Turske-Serije.Net

Vesti

Doktori sumnjaju da je Pratiša bila u drugom mesecu trudnoće?!

By  | 

274130-pratyusha-banerjee

Doktori sumnjaju da je Pratiša bila u drugom mesecu trudnoće?!
Pratiša Banerdži je sahranjena, odnosno kremirana juče, 2. aprila. U obzir je uzeta njena velika želja da se uda, pa je kremirana u crvenoj venčanici. Međutim, čak ni nakon njene smrti, razne glasine ne jenjavaju. Najnovije vesti su te da doktori koji su obavili autopsiju sumnjaju da je Pratiša bila u drugom mesecu trudnoće.
Autopsija koja je sprovedena nad telom glumice ukazuje na moguću trudnoću, a na vratu su vidljivi tragovi koji ukazuju na to da se obesila. Njeno telo je odvezeno u Kokilaben bolnicu, da bi kasnije bilo prebačeno u “Siddarth centar za autopsiju” gde su dva člana tima obavila autopsiju koja je trajala 2,5 sata. Medicinski izvori su otkrili da je privremen uzrok smrti – samoubistvo gušenjem/vešanjem – dat na osnovu tragova vidljivih oko vrata. Ipak, krajnje mišljenje u vezi uzroka smrti biće dato nakon ispitivanja uzoraka iz utrobe, kao i histopatološkog izveštaja. Postoji jasan trag vešanja koji se pruža duž celog vrata, a koji ukazuje na to da je glumica verovatno umrla obesivši se o plafonski ventilator, navode izvori. Osim tog, ne postoje drugi vidljivi tragovi povreda na telu koji bi ukazivali na to da je bilo nekog napada na nju ili da se borila protiv nekoga u trenutku smrti, govori forenzički ekspert. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: itimes.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  23 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site