Domacice sa Bosfora 27 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 27 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora 27 epizodaZene sa Bosfora
Sinan dolazi kod Jasemin na veceru.Jasemin na vratima stoji I vice kako je on pravi komsija I da je dosao u pravi cas da pomogne.Ona govori da bi komsije cule I da je ne bi ogovarale.

Zelis dolazi kod svekrve I donosi joj preciscivac vazduha.Zelis govori Mukades koja je u komi,da joj je bolje sto lezi tu I spava nego da je gledala kako njenog jedinca odvode u zatvor.Zelis joj priznaje I da su potpuno ostali bez para.Zelis joj kaze da ona nju iskreno voli I da joj u bolnici donosi poklon bez obzira na finansijskoj situaciji.Zelis ukljucuje preciscivac I kad shvati da joj se dopada,izvinjava se Mukades I kaze da je precisciac vazduha njoj potreban I d ace joj kupiti nov kad dodje do para.Pita je I da li se ne ljuti zbog toga.Zatim Zelis pakuje preciscivac vazduha I odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sinan pronalazi Merta u kupatilu,kada ide da se obrise od caja koji mu je Jasemin slucajno prosula na odecu.Gamze dolazi iz skole.Mert,Sinan I Jasemin sede na dvosedu.Gamze se izvinjava majci.Mert odlucuje da ne pravi problem Gamzi sa majkom I da se vrati kuci.Sinan prati Merta kuci,nudi mu tel.da ga pozove ako mu nesto treba,ali Mert se okrece I odlazi.

Bence provodi noc sa koleginicom.Mert pita oca da li ce ga ponovo vratiti u ludnicu.Nermin zovu iz bolnice I govore joj da hitno dodje.

Gamze je ljuta na majku sto je oterala Merta kuci.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site