Domacice sa Bosfora 29 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 29 epizoda

By  | 

Elif i NerminDomacice sa Bosfora 29 epizoda

Nermin donosi  jelo Bencetu.On je pita da li deca znaju.Ona mu kaze da ne brine I da nije zelela da im kaze da je njihov otac izgubio dah u zagrljaju druge zene.On joj se zahvaljuje,ali ona mu kaze da je to uradila zbog dece I da prema njemu vise nista ne oseca.

Zelis trazi posao I odlazi na razgovore u agencijama za manekene.U jednoj agenciji vlasnik joj daje glavnu ulogu u filmu i kaze joj da je on glavna muska uloga.Pokazuje joj krevet na kom ce snimati umetnicko delo.Zelis besna odlazi.

Nermin srece u apoteci,gde odlazi po Bencetovim lekovima,Kadira.Kadir I ona razgovaraju on joj govori da se nije promenila I da je ostala ista.Nermin mu kaze da je ona udata zena I majka dvoje dece I da ne govore o proslosti.Kadir joj kaze da se ipak promenila,jer joj je nekada svilena kosa padala preko ramena…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nermin kuci,odvezuje kosu,rascesljava je I pusta da joj pada preko ramena….

Zelis u drugoj agenciji dobija ponudu da u kostimu zeca na otvaranju jednog vrtica deli brosure zeni sa decom.Zelis odbija I onda joj vlasnik agencije kaze da moze raditi kao promoterka u prodavnici I da je dnevnica 100 lira.Zelis kaze da toliko daje pomocnici,naljuti se I odlazi.Zatim se vraca I pita da li daju novac I za prevoz I hranu…

Dzemilu dolazi policija na vratima I ispituje ga o Sevim.Mert sa strane slusa I primecuje ocevu nervozu. 😆

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site