Domacice sa Bosfora 48 i 49 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 48 i 49 epizoda

By  | 
Kerem

Kerem

Domacice sa Bosfora 48 i 49 epizoda
48 epizoda
Sinan  dolazi kod Jasemin na vrata.Jasemin ne zeli da ga pusti u kucu.Sinan insistira da moraju da razgovaraju.Jasemin mu kaze da se ona odrekla njega I da I on tako ucini.Jasemin je ljuta,brzo prica,Sinan kako bi je prekinuo u prici ljubi je.Kaze joj da je voli I pita je da li to razume.Jasemin mu govori da ide I zatvara vrata.On joj se iza zatvorenih vrata Pravda,kaze da je znao da nece da ga saslusa I da joj pre dolazka napisao pismo.Stavlja ga ispod vrata I moli je da ga procita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kudret tuguje za svojom majkom.Zelis ga tesi.
Jasemin,Elif I Nermin razgovaraju na ulici.Zelis dolazi I govori im da joj je svekrva preminula.
Kerim dolazi pijan kuci.

49 Epizoda
Kerim se sve lose ophodi prema majci,zbog cega Bencet odlucuje da ga posalje kod svog ujaka u radnju da radi I tako shvati sta su mu oni sve u zivotu pruzili I da malo vise nauci da postuje skolu.Kerim odlazi I tamo spoznaje sta znaci pravi fizicki rad.

Zelisinoj svekrvi je sahrana.Zelis pita Kudreta otkud toliko ljudi na sahrani.Kudret joj kaze da je platio autobus kako bi se svi iz Mukadisinog kraja mogli oprostiti sa njom.Zatim Zelis saznaje na groblju da je Kudret kupio grobnicu za nju,njega I svoju majku.Zelis saznaje od Kuderta da se za to uzajmio I da ce novac vratiti cim proda kucu.Zelis pocinje neutesno da place,drugarice je tese misleci da place za pokojnu svekrvu.

Zelis u bolnicu od svoje drugarice saznaje da njena svekrva nije umrla u snu kao sto su je oni izvestili.Ona razgovara sa direktorom I sestrom koja je tada bila dezurna I saopstava da ce tuziti bolnicu zbog neodgovornosti.Direktor joj nudi novac u zamenu za cutanje.Zelis prihvata.

Jasemin se nalazi sa svojim drugom Mithatom iz srednje skole iako joj Emel to strogo zabranjuje,jer je Mithata odlucila da ima za sebe.Jasemin dolazi na dogovoreno mesto.Emel dolazi ljuta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site